Krokodili
Last Activity:
Dec 13, 2020
Joined:
Dec 13, 2020
Messages:
0
Likes Received:
0
Trophy Points:
0
Gender:
Male
Birthday:
May 14, 1989 (Age: 32)
Home Page:
Location:
Albania
Occupation:
Writer

Share This Page

Krokodili

New Member, Male, 32, from Albania

krokodili afatgjate. Dashi e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë horoskopi. Të dy palët tregojnë interesime Dec 13, 2020

Krokodili was last seen:
Dec 13, 2020
  1. Krokodili
   Krokodili
   krokodili afatgjate. Dashi e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë horoskopi. Të dy palët tregojnë interesime
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Gender:
  Male
  Birthday:
  May 14, 1989 (Age: 32)
  Home Page:
  https://krokodili.al/
  Location:
  Albania
  Occupation:
  Writer
  e njerëzve që mendojnë se astrologjia ka punuar për ta. Por edhe me këto gracka Krokodili të shkencës, a është astrologjia vërtet një mënyrë shkencore për t’iu përgjigjur pyetjeve?
  Këtu do të përdorim Listën e Kontrollit të Shkencës për të vlerësuar një mënyrë në të cilën përdoret zakonisht astrologjia. Shikoni nëse mendoni https://krokodili.al/ se kualifikohet si shkencore!
  Të mësosh astrologji është si të mësosh një gjuhë të re. Ka simbole të çuditshme dhe fjalë të çuditshme si Bricjapi, Jupiteri, shtëpia e 10-të, trina, sesquiquadrate, etj. Për të mësuar astrologjinë, duhet të mësojmë shkronjat e këtij